Vennerne

Vennerne er en støtteforening til Nyråd Idrætsforening ungdomsafdelinger. Vennerne laver forskellige arrangementer og hjælper til hvor der er brug for hjælp, for at indsamle penge, for eksempel Vilde Vulkaner Festival i Vordingborg. Vennerne er meget afhængig af frivillig hjælp fra forældre, venner samt medlemmer af Nyråd IF. Hjælpen kan være kortvarig eller længere som du har lyst til. Lene skræddersyer time-intervallerne så de passer til dig.

Vennerne ser frem til at hører fra dig og vi kan tilføje, at vi har det sjovt før, under og efter et arrangement.

Vennerne udgiver også klubbladet "Bolden" 4 gange om året. Heri bliver der skrevet forskellige ting der rør sig i klubben m.m. Medlemmer, trænere og forældre kommer også med indlæg.

Hvert år lige før skolernes sommerferie, skal der tjenes penge til støtteforeningen. Dette sker ved at hjælpe til ved børnefestivallen "Vilde Vulkaner" i Vordingborg over et par dage. Der laves vagtplaner for dagene og det er Lene der sørger for det.

Hvis du er interesseret i at hjælpe, kan du kontakte Lene på tlf. 51 88 21 34 eller lbr@nyraad.net

René Kristiansen

Email: kristiansen9@gmail.com