Petanque

Petanquefest den 13. september – 2018

Vi havde et brag af en fest med sol og 23 grader samt over 50 deltagere incl. partnere. Der var velkomstdrink og chips. Derefter blev holdene dannet ved tilfældig lodtrækning, hvorefter der  blev der spillet af hjertens lyst. Efter vi havde spillet flere runder, under høj rystet latter, var der i mellemtiden dækket op i kantinen, med fint porcelæn og stribevis af glas, til grillfest med oksebøffer og pølser samt  Gurli´s hjemmelavede salater. Til dessert var der lagkage og kaffe. Som rosinen i pølseenden præsenterede K.C. diverse luksus portvine. Stemningen var i top og alle hyggede og morede sig.

Som hjælp til etablering af 2 nye petanque baner donerede “vennerne” kr. 5.000,- hvilket vi siger 1000 tak for. Resten af “omkostningerne” til banerne, stod klubkassen for, samt mange timers hård muskelkraft og masser af flid fra klubbens medlemmer.

Vi lader billederne tale for sig selv.

Fra Vordingborg Bank har vi i år fået et tilskud på kr. 1000,00, og det siger vi mange tak for.

Beløbene er til stor glæde for alle, som møder op til petanque hver torsdag formiddag og nyder spil og samværet med og mod hinanden.

med venlig hilsen

Gurli Hansen
kasserer/petanque

Spillested: Ved fodboldbanen for enden af Vintersbøllehallen. I tilfælde af dårligt vejr og i vinterperioden er vi i hallen.

Hver torsdag fra kl. 09.00 til 11.30 (der er indlagt kaffepause)
Årlig kontingent er 200 kr.

Så mød op og vær med, her er plads til alle.

Der er masser af petanque sæt som kan benyttes.

Følgende personer kan kontaktes vedr. petanque:

Petanque — Udendørs

Petanque – Indendørs