Petanque

Spillested: Ved fodboldbanen for enden af Vintersbøllehallen. I tilfælde af dårligt vejr og i vinterperioden er vi i hallen.

Hver torsdag fra kl. 09.00 til 10.15, efterfuldt af kaffepause til 10.45

Årlig kontingent er 300 kr. (incl. kaffe, brød, marmelade, ost og smør)

Så mød op og vær med, her er plads til alle.

Der er masser af petanque sæt som kan benyttes.

Følgende personer kan kontaktes vedr. petanque:

“Vennerne” holdt generalforsamling den 19/11-2019

Vennernes Pris blev uddelt til Petanqueforeningen og alle dens medlemmer. Vi takker meget for prisen, æren og de Kr. 1.000 som vi vil gemme til vores sommerfest.

Dejlig petanquefest den 8/8 – 2019, kl. 15.00

Vi var rigtig heldige vejrmæssigt. Det regnede lidt om formiddagen, men hele resten af dagen og aftenen havde vi fint solskin og tørvejr. Vi startede med en velkomstdrink og snacks og bød hinanden velkommen. Der var godt humør og alle, både damer og herrer, var opsat på at spille petanque det bedste de havde lært. Der blev grinet og råbt, og konkurrence generne var i fuld blomst. Der kom øller og vand på bordene så tørsten kunne blive slukket. Vi bare hyggede os. Klokken 17.00 blev grillen tændt og klokken 18.00 var bøfferne grillet færdig (her var Kaj grilmester). Gurli havde som vanlig stået for al maden, salater i rig mængde og drønede rundt for at alle skulle føle sig godt tilpas. Til sidst fik Gurli også lidt mad selv. Jeg tror virkelig hun nyder det. Maden blev spist og “Nyråd Vinen” blev nydt i fulde mål. Nogle lidt mere end andre. Efter maden fik vi kaffe og Gurli´s hjemmebagte kage med flødeskum. Uhm hvor det smagte. Klokken ca. 22.00 blev der ryddet af og lyset slukket og alle gik hjem med en god oplevelse i bagagen. Kik på billederne og nyd de smukke mennesker.

Klargøring af Petanque-området

Vi var ca. 12 medlemmer som torsdag den 25. juli 2019 klargjorde og rensede området for ukrudt omkring petanquebanerne, således at de står fine til vores fest den 8. august kl. 15.00. Vi glæder os til en forhåbentlig hyggelig dag.

Petanquefest den 13. september – 2018

Vi havde et brag af en fest med sol og 23 grader samt over 50 deltagere incl. partnere. Der var velkomstdrink og chips. Derefter blev holdene dannet ved tilfældig lodtrækning, hvorefter der  blev der spillet af hjertens lyst. Efter vi havde spillet flere runder, under høj rystet latter, var der i mellemtiden dækket op i kantinen, med fint porcelæn og stribevis af glas, til grillfest med oksebøffer og pølser samt  Gurli´s hjemmelavede salater. Til dessert var der lagkage og kaffe. Som rosinen i pølseenden præsenterede K.C. diverse luksus portvine. Stemningen var i top og alle hyggede og morede sig.

Som hjælp til etablering af 2 nye petanque baner donerede “vennerne” kr. 5.000,- hvilket vi siger 1000 tak for. Resten af “omkostningerne” til banerne, stod klubkassen for, samt mange timers hård muskelkraft og masser af flid fra klubbens medlemmer.

Vi lader billederne tale for sig selv.

Fra Vordingborg Bank har vi i år fået et tilskud på kr. 1000,00, og det siger vi mange tak for.

Beløbene er til stor glæde for alle, som møder op til petanque hver torsdag formiddag og nyder spil og samværet med og mod hinanden.

med venlig hilsen

Gurli Hansen