Sponsortavlen i Kantinen. Revideres årligt.

Nyråd IF. skal styrke samarbejdet med klubbens nuværende sponsorer, finde nye sponsorer, tage sig af nye sponsorater, gaver, reklamer og PR.

Sponsoraterne er lige fra skilte i Idrætshallen, bandereklame på stadion samt sponsor for eget klubhold.
Ingen sponsorater er for små. Vi skræddersyr sponsorpakker ud fra den enkelte virksomhed.

Der er en konstant øget fokus på, hvordan vi udvikler os og rammer de mål, der gør os til en af Sydsjællands bedste sportsklubber.

Fordele for erhvervsdrivende:

Har du tænkt over hvor meget din virksomhed / forretning kan blive støttet af et sponsorat i Nyråd IF.
Din forretning lever i og af et lokalsamfund og jo mere synlighed virksomheden kan få i området, jo mere vil omsætningen blive styrket.

Hvis du har spørgsmål og vil høre mere om mulighederne omkring sponsorater, eller interesseret i, at blive partner & sponsor i Nyråd Idrætsforening, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Nødvendigt for klubben:

Uden sponsorater fra vores erhvervsdrivende, vil det være noget mere besværligt at drive en sportsklub. Nyråd If. håber derfor, at rigtig mange vil gøre deres indkøb, få tilbud m.m. hos Nyråd IF. sponsorer.
De støtter os – vi må støtte dem.

Nyråd IF., takker alle sponsorer for den opbakning og støtte I yder os og vi siger 1000 tak for jeres støtte!
TAK

Med Venlig hilsen