Velkommen til Badmintonafdelingen Nyråd IF

Følgende hold er tilmeldt holdturneringen under SBKr , Lolland Falster og DGI Storstrøm

LF kredsen: 1 hold
Serie 1: 1 hold
Veteran A: 1 hold

DGI hold

Herre hold i A række: 1 hold
Herre hold i Brække: 1 hold
Herre hold i Veteran række: 1 hold
Et 4 +2 hold i Veteran række: 1 hold

Badminton - Ungdom

Velkommen til badminton i Nyråd Idrætsforening. Vi træner i Vintersbøllehallen ved Vintersbølle skole. Starter omkring september måned

Som ny spiller er du selvfølgelig velkommen til at prøve et par træningsgange inden du bestemmer dig for, om du vil spille badminton eller ej.

Udover den ugentlige træning har du jævnligt mulighed for at melde dig til stævner, herom får man orientering af træner.

Sæsonen sluttes sædvanligvis af i marts - april med afslutning på de enkelte hold og klubmesterskaber for de interesserede. Desuden vil der være fælles afslutning med NIF´s andre afdelinger (håndbold, bordtennis og fodbold) i april med disco, aktiviteter og lidt til ganen.

Vi er glade for alle de trænere, hjælpetrænere og forældre, der har sagt ja til at hjælpe til i ungdomsafdelingen i år. Samtidig kan det oplyses, at NIF har en politik om at indhente børneattester på alle ledere, trænere og hjælpetrænere hvert år.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte træner og undertegnede, hvis du har spørgsmål.

Karl Frederik Jensen

Email: Karlf@nyraad.net

Badminton - Senior

Kim Vennegaard står igen for tropperne i sæsonen 2015-2016 og det er selvfølgelig også ham i melder afbud til vedr. træning og hold kampe.

Har I spørgsmål er I velkommen til at ringe til ham på mobil 28 80 12 15

Badminton Senior Træning foregår i Vintersbøllehallen om onsdagen fra kl 20.00
og mandag i Nr Vedby fra kl 19.00.

Badminton - Veteran

Badminton Veteraner træner hver mandag kl. 20:00 - 23:00 i Vintersbølle Hallen i Nyråd

Badminton Veteran deltager også i holdturneringerne under DGI og SBKr

Badminton - Motion - Tirsdagsmotionisterne